VÅRA  KLUBBVATTEN

SVARTTÄRN

Svarttärn är då en av våra mindre Tjärnar där vi planterar in Regnbåge och Öring i olika storlekar.

I denna tjärn kan man verkligen njuta då vi försöker att göra så lite påverkan som möjligt av den kringliggande naturen. Här gäller endast Flugfiske och det är endast vintertid som vi släpper på den regeln då man kan Pimpla här. Fisket är bra året runt och ska man börja med flugfiske så funkar denna tjärn både för den erfarne och den nye.

medlemmar får fiska här.

Välkommen... 🙂

Endast

Vackra Svarttärn under Sommaren. Blomman lurar fisk.

RÅTÄRN

Råtärn  ligger alldeles bredvid Svarttärn i stort sett och dessa speciella form gör den riktigt rolig att fiska i.

Även här planterar vi i Regnbåge och Öring i olika storlekar och här finns det lite möjligheter att fiska på det sätt som man anser passar en själv. Här får man fiska med spinnspö/haspel, fiske med kula och fluga samt flugfiska, dock är inget sorts mete tillåtet. Hit kan man även ta med sina barn och dom har möjlighet att kasta lite och chansen finns att kroka en Regnbåge eller öring.

medlemmar får fiska här.

Välkommen. 🙂

Endast

Gabbe vid Råtärn och igång med flugspö.

SOMMARBODTJÄRNEN

Sommarbodtjärn är vår största tjärn. Den hittar man mot Ockelbo och det är i denna tjärn som vi håller många KM och lite andra famljeaktiviteter såsom Gökotta.

Här finns det två båtar som man som medlem får låna. I denna tjärn finns det även möjlighet att fiska med flytring om man så vill. Fisket som är tillåtet här är alla tänkbara sätt som innefattar sportfiske. En riktigt trevlig och relativt stor tjärn. Två vindskydd med grillmöjligheter finns vid tjärnen och denna tjärn är alltid framkomlig, sommar som vinter. Perfekt för alla.

Här kan man faktiskt som medlem ta med sig en vän då vi säljer fiskekort till denna tjärn.

Flytring och användande av båt är dock förbehållet medlemmar.

Fiskekort kan köpas hos:

Gävle Fiskeredskap 026-51 05 00

Camillas Spel & Kiosk i Ockelbo 0297-40171

OKQ8 i Ockelbo 0297-42150

Välkommen.

Rolf Åbeg under KM pimpel i Sommarbotjärn